Den nya julskinkan
Alla högtider har ju sina speciella maträtter.
Julen har bla: Skinka, prinskorv, sylta, sill, rödbetssallad.
Påsken: Ägg, sill.
Midsommar: Sill, potatis.
Nu är det så att jag tror att vi snart måste bestämma oss för att nyårsafton också ska ha en eller flera små maträtter. När jag sitter och läser olika bloggar så ser jag att alla i stort sätt har ätit fläskfile och potatisgratäng. Det käns som om jag var en av få som inte åt det. Nej nästa år slår vi på stort och bryter traditionen. Jag menar varför inte chocka alla som förväntar sig att de ska få fläskfile eller skaldjur med en hum få se nu. En pytt i panna gjord på julhelgens överblivna rester som ingen vill äta upp. Eller så gör vi fläskfile och potatisgratäng till en nyårstradition.... Snacka om clifhanger på den saken. Tar ett helt år innan man får reda på hur det blir.
Later
Julen har bla: Skinka, prinskorv, sylta, sill, rödbetssallad.
Påsken: Ägg, sill.
Midsommar: Sill, potatis.
Nu är det så att jag tror att vi snart måste bestämma oss för att nyårsafton också ska ha en eller flera små maträtter. När jag sitter och läser olika bloggar så ser jag att alla i stort sätt har ätit fläskfile och potatisgratäng. Det käns som om jag var en av få som inte åt det. Nej nästa år slår vi på stort och bryter traditionen. Jag menar varför inte chocka alla som förväntar sig att de ska få fläskfile eller skaldjur med en hum få se nu. En pytt i panna gjord på julhelgens överblivna rester som ingen vill äta upp. Eller så gör vi fläskfile och potatisgratäng till en nyårstradition.... Snacka om clifhanger på den saken. Tar ett helt år innan man får reda på hur det blir.
Later
Kommentarer
Trackback